Obertes les convocatòries d’ajuts per associacions i col·lectius

Des del 14 de gener, els col·lectius inscrits a elDirectori ja poden sol·licitar ajuts per a desenvolupar les seves activitats. 

Entre les entitats inscrites a elDirectori, hi ha associacions que tenen personalitat jurídica pròpia i estan legalment constituïdes (associacions), i col·lectius que no en tenen. La Unitat de Dinamització Comunitària manté diversos canals d’ajut per ambdues tipologies d’entitats amb l’objectiu de fomentar la participació de la Comunitat de la UAB més enllà de les aules.

D’una banda, els col·lectius sense personalitat jurídica pròpia inscrits a elDirectori que vulguin accedir a ajuts econòmics durant l’any, hauran d’omplir un formulari de sol·licitud i posteriorment realitzar una reunió presencial prèvia al desenvolupament de l’activitat amb l’objectiu de valorar l’activitat i establir l’ajut sol·licitat. També caldrà fer una avaluació posterior a l’activitat. El termini per a sol·licitar l’ajut és entre el 14 de gener i el 30 de novembre de 2019.

L’ajut haurà d’anar destinat a una activitat, projecte o material que es desenvolupi durant l’any 2019 i que s’ajusti a la missió i/o objectiu del col·lectiu. En cas que l’ajut sigui per a un material en concret, caldrà argumentar detalladament quins usos tindria en relació a l’activitat habitual del col·lectiu. La quantia màxima i transferible de l’ajut és de 300 € per activitat i/o material,

D’altra banda, la convocatòria d’ajuts econòmics per a les associacions amb personalitat jurídica pròpia (Ajuts per a la participació de l’alumnat de la Universitat Autònoma de Barcelona), està oberta del 14 de gener al 15 de febrer. Les associacions poden sol·licitar ajut per a fins a 3 activitats, les quals es valoraran en funció de criteris relacionats amb la dinamització del Campus, la promoció de la igualtat d’oportunitats i el treball en xarxa.

Per cadascuna de les activitats es pot rebre un màxim de 600 €, i a cadascuna de les associacions se li pot atorgar un màxim de 1500€. Les associacions reben el 60% de l’ajut atorgat en el moment de la publicació de la resolució, i el 40% restant, un cop es justifica la totalitat de l’ajut. Per a sol·licitar l’ajut, s’ha d’entrega el següent formulari al Registre General de la UAB o a qualsevol gestió acadèmica (és important revisar tota la informació que està penjada al web)

Més informació

Ajuts per a col·lectius sense personalitat jurídica

Ajuts per a associacions amb personalitat jurídica pròpia (Convocatòria d’ajuts per a la participació de l’alumnat de la Universitat Autònoma de Barcelona)

 

Si hi ha algun dubte, podeu enviar-nos un correu a : suport.participacio@uab.cat.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s