T’interessa fer pràctiques a l’estranger?

Aquest dilluns 17 de desembre, l’associació AIESEC realitza una xerrada en la qual t’explicaran com pots ampliar el teu CV fent pràctiques a l’estranger. La conferència tindrà lloc a la Sala Annexa, a la Sala d’Actes de la Facultat d’Economia i empresa.

AIESEC es tracta d’una organització internacional sense ànim de lucre, global i apolítica dirigida per estudiants i recents graduats amb l’objectiu que els seus membres complementin la formació acadèmica a través de programes internacionals d’intercanvi.

Com a joves estudiants de la UAB i coneixedors de la situació laboral en la qual s’enfronten els joves d’avui en dia, AIESEC vol oferir l’oportunitat a tots els estudiants, de ser coneixedors de les diverses eines que poden fer servir per a poder realitzar pràctiques internacionals amb l’objectiu d’enriquir les seves habilitats i posar en pràctica tots els seus coneixements, a la vegada que practiquen altres idiomes i desenvolupen noves aptituds que posteriorment els faran destacar dins del complex i competitiu mercat laboral.

En la xerrada del pròxim dilluns dia 17 de desembre,  tot i que la informació que es traslladarà en aquest dia, estarà més orientada als estudiants d’economia i empresa, AIESEC ofereix un ampli ventall d’ofertes en totes les branques, les quals es poden trobar en la seva pàgina web: https://aiesec.org/.

Si esteu interessats a saber-ne més informació, no us perdeu la xerrada organitzada dilluns 17 de desembre. Si no podeu assistir-hi però esteu interessats en saber-ne més, podeu entrar en contacte amb l’associació a través de les seves xarxes socials o correu electrònic:

Correu electrònic: bellaterra@aiesec.es

Web / Facebook / Twitter / Instagram / Youtube

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s