Atenció! Ja està aquí la diada castellera d’hivern dels Ganàpies

Aquest dijous dia 13 de desembre agafa un bon abric i bufanda i vine a disfrutar de la diada castellera d’hivern dels ganàpies. Aquesta vegada tindrà lloc a l’Eix Central de la UAB i, pel que fa a l’horari, se sap quan comença però no quan acaba!

La diada castellera dels Ganàpies és un dels grans esdeveniments que fa el col·lectiu en el que venen diverses colles castelleres d’altres universitats i tots plegats celebren la jornada participant de les diverses activitats que es tenen planificades per aquell dia. Avui, dia 11 de desembre, durant el seu assaig habitual dels dimarts, els Ganàpies acabaran d’organitzar i polir tots els preparatius pel gran dia. I demà, 12 de desembre, el dia abans de la jornada castellera, és tradició celebrar les Vigílies de la diada, en la que es reuniran grups de colles castelleres de diferents generacions al local de Castellers de Sabadell per recordar vells temps, compartir anècdotes castelleres i passar una bona estona en bona companyia abans de la gran festa.

El dijous 13, el dia de la diada, s’iniciarà la jornada a les 10:30 h amb un bon esmorzar de Forquilla i Ganivet per agafar forces. Un cop amb la panxa plena, es baixarà a la Plaça Cívica de la UAB per fer una partida del joc de cartes “La Botifarra” i jugar “Al Quinto“, el bingo tradicional del Vallès. Després es dinarà i, a partir de les 15:00 h, es convocara a totes les colles castelleres convidades. A les 15:30 h començaran els castells a l’eix central de la UAB. Les colles convidades d’aquesta jornada són els Emboirats de la Universitat de Vic, els Arreplegats de la Zona Universitària de Barcelona, els Penjats de Manresa i els Marracos de Lleida.

Al voltant de les 18:30 h s’acabarà la jornada castellera, però no la festa. A la zona de pàrquing de la Plaça Cívica de la UAB, la celebració continuarà amb molta música i bon ambient fins aproximadament les 21:00 h de la nit. Després, com és tradició, els més animats aniran a finalitzar el dia a la Sala Dresden de Cerdanyola.

Així que ja sabeu, si voleu passar una bona estona, no us perdeu la Diada Castellera dels Ganàpies, us hi esperem!

Recordeu que si us agradaria formar part de la colla castellera de la UAB, tots els dimarts i dijous els Ganàpies entrenen de 13.00 a 15.00 h a la gespa de la Facultat de Ciències. Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb ells a través del seu correu electrònic o seguint-los a les xarxes socials. 

Correu electrònic: junta@ganapies.cat
We
b / Facebook / Twitter / Instagram / Youtube 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s