Avui donem la benvinguda a Logopèdia Activa i a Teatre Musical UAB

Avui donem la Benvinguda a dos col·lectius que s’han inscrit recentment al Directori de la UAB. Ells són el grup de Logopèdia Activa i Teatre Musical de la UAB.

La diversitat de col·lectius que formen part del Directori és un tret característic del teixit associatiu de la UAB que enriqueix la dinamització del campus universitari. La incorporació de nous col·lectius fa que aquesta diversitat sigui cada cop més amplia, és per això, que ens agrada donar la benvinguda a les noves associacions que es van inscrivint dins el Directori.

Logopèdia Activa es tracta d’un grup d’estudiants del Grau de Logopèdia de la UAB que va decidir constituir-se com a col·lectiu amb la finalitat de difondre i donar a conéixer, des d’un altre punt de vista, què és la logopèdia. A través de l’organització de diverses activitats i la participació dels estudiants del grau de logopèdia pretenen adreçant-se a tota la comunitat universitària. Algunes de les activitats rellevants del col·lectiu són la celebració anual del Dia Mundial de la Veu i el dia Europeu de la Logopèdia, entre altres conferències amb finalitats educatives i formatives en relació a tècniques i pràctiques vocals.

El segon col·lectiu que presentem avui és Teatre Musical de la UAB, un col·lectiu molt nou al teixit associatiu de la UAB format per un grup d’estudiants aficionats al teatre musical que volen portar el teatre amateur a la universitat, creant un espai dedicat a actors, actrius i músics amants d’aquesta disciplina. Setmanalment es reuneixen per assajar en dues línies diferenciades, l’equip d’actors i actrius, i l’equip de músics, amb la finalitat de representar obres com We Will Rock you, pensada per a estrenar en el segon semestre.

Si voleu conéixer més informació sobre les activitats que realitzen aquests dos col·lectius, podeu entrar amb contacte amb ells a través del seu correu electrònic:

logopediactivauab@gmail.com

tmusicaluab@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s