Vols ser el millor entrenador pokémon de la UAB?

El dissabte dia 1 de desembre tindrà lloc el Torneig de Pokémon VGC que es celebra cada any a la UAB.  El col·lectiu de Gamers UAB, format per estudiants que els agrada jugar a videojocs, ho està preparant tot per garantir la millor diversió possible. El campionat tindrà lloc a l’Hotel d’Entitats de la Plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona i s’iniciarà a les 10.30 h del matí.

El Torneig de Pokémon VGC (Video Game Championship) que es celebrarà aquest dissabte a la UAB es tracta d’una modalitat de joc a través de Nintendo 3DS. Els partits són entre dos jugadors els quals cadascun té un equip de 6 pokémons, utilitzant únicament dos d’ells per a les batalles. Les regles del campionat i les bases d’aquest, segueixen el reglament estàndard de Pokémon VGC’19 Sun Series, on s’estipulen les normes, com la plataforma, els temps, les prohibicions i les coses que estan permeses. El reglament complet el trobaràs en el següent link:  Reglament Torneig VGC’18

Tot i celebrar-se dins la universitat, pot presentar-s’hi tothom qui vulgui. Si voleu participar, s’han de pagar 3 € i us heu d’inscriure omplint el formulari que us adjuntem a continuació. Els diners aconseguits amb les inscripcions van destinats a la compra del premi que s’endurà el guanyador del torneig. Les places són limitades, així doncs, afanyat i assegura la teva!

FORMULARI INSCRIPCIÓ

Per a més informació podeu entrar amb contacte amb Gamers UAB a través de les seves dades de contacte:

Correu electrònic: coordinacio@gamersuab.cat

Web / Facebook / Twitter / Instagram

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s