“La Revolució de la impressió 3D” xerrada a càrrec de Tecno UAB

El dimecres dia 5 de desembre es realitzarà una xerrada sobre impressió 3D a càrrec de Tecno UAB, amb la col·laboració de Dinamització Comunitària i el col·lectiu Acadèmia d’Humans, que cedirà la seva impressora 3D com a model. L’acte s’iniciarà a les 15.00 h en el Centre de Recursos per a Col·lectius.

La finalitat de la xerrada és realitzar una introducció i aproximació al concepte d’impressió 3D a tot aquell qui estigui interessat en les noves tecnologies. El futur de les impressores 3D assegura un èxit potencial en molts àmbits de la nostra vida però, tot i això, la visibilitat que se li està donant a les diferents aplicacions i funcionalitats que té encara no té massa ressò. És per aquest motiu que, en la xerrada en qüestió, el col·lectiu d’estudiants Tecno UAB, que promociona la investigació i l’aprenentatge en enginyeria, pretén realitzar una visió transversal entre diferents temes referents a les impressores 3D, deixant de banda tecnicismes complicats i oberta a tothom.

L’acte s’iniciarà a les 15.00 h amb una breu introducció sobre què és la impressió 3D, el modelatge 3D i els diferents tipus d’impressores. A continuació, es posarà un especial èmfasi a les parts que té una impressora 3D, els moviments que realitza, els tipus de filament i el seu funcionament. Una vegada realitzat l’aprofundiment en aquests termes, es parlarà de la part més pragmàtica de l’aparell, els usos de la impressió 3D i si realment és rendible o no. Aquesta explicació anirà acompanyada d’una demostració real sobre les utilitats que té una impressora 3D mitjançant la impressora cedida pel col·lectiu Acadèmia d’Humans. L’acte finalitzarà amb un conjunt de conclusions i un torn obert de preguntes.

Per tal de poder assistir és necessari inscriure’s a l’activitat mitjançant el següent formulari: 

FORMULARI INSCRIPCIÓ

Per a més informació podeu entrar en contacte amb el col·lectiu Tecno UAB a través de les següents dades de contacte:

Correu electrònic: info@tecnouab.cat

Web / Facebook / Twitter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s