El teixit associatiu es bolca amb la #FMUAB

Ja està publicat el programa de la Festa Major de la UAB 2018

Actuacions musicals, Diada Castellera, Batalla de Galls i Gallines, karaoke, swing, zumba, scape rooms… Aquestes i moltes més activitats estan previstes al programa de la Festa Major de la UAB del proper 8 de novembre.

El proper 8 de novembre el Campus s’omplirà d’estudiants, grups musicals, activitats i paradetes amb la celebració de l’FMUAB18. Ara ja podeu consultar el programa de les activitats, que aquesta edició gira entorn el lema #UABrefugi: l’Autònoma acull

Aquesta edició, el teixit associatiu té també un paper molt rellevant. A la Plaça Cívica hi haurà col·lectius que participaran de la Fira de Col·lectius i Serveis de la UAB, a més de la classe oberta de Swing UAB, les ja tradicionals Covers de Korean Club, i l’elecció de la Pubilla i l’Hereu de la UAB.

A més, amb motiu dels 50 anys de la UAB, la tradicional Diada Castellera a càrrec de la Colla dels Ganàpies comptarà amb la presència de totes les colles universitàries del territori.

A l’espai escènic del Centre de Recursos per a Col·lectius hi haurà el taller d’Scrapbooking de Gats Campus, el Karaoke de Ramen Club i la Jam de Swing UAB, i al Servei d’Activitat Física, els Centaures disputaran el Torneig de Ferradura.

A més, com sempre, podreu gaudir de les paradetes de la Plaça del Coneixement fins les 21h, on hi participen més de 20 col·lectius.

CONSULTEU TOT EL PROGRAMA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s