Jornades universitaries “Re Think” organitzades per GBU

Del dia 5 al 8 de novembre, el col·lectiu GBU amb col·laboració de la Fundació RZ, han organitzat les jornades universitàries “Re Think” amb diverses xerrades, debats i musica en directe que tindran lloc a la Plaça Cívica de la UAB. La finalitat d’aquestes és acostar als joves temes teològics des d’un enfocament diferent i actualitzat d’acord amb els interessos reals d’aquest públic.

GBU, el col·lectiu organitzador d’aquestes jornades té com a principal objectiu donar a conéixer i tractar de difondre les aplicacions de la Bíblia dia a dia. És per aquest motiu que s’ha organitzat aquest esdeveniment invitant a professionals de diferents branques, professors d’universitat, conferenciants, músics, escriptors, teòlegs i fins i tot entesos en psicologia; perquè ens parlin des d’un nou enfocament sobre aquest tipus de qüestions. A més, també hi hauràn diversos estands del col·lectiu a la Facultat d’economia i a la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB.

El dilluns dia 5 de novembre s’iniciaran les jornades a les 13.00 h amb una xerrada en mans de John Lennox, professor de matemàtiques a la universitat d’Oxford, en la que es tractaran qüestions com Ha demostrat la ciència que Déu és innecessari? Seguidament a les 15.00 h, el teòleg i escriptor, Vaughan Roberts ens parlarà sobre Sexe, Intimitat i Identitat al segle XXI a través de la xerrada Repensant la sexualitat. I per finalitzar el primer dia, a les 19.00 h, es posarà sobre la taula la pregunta Per qué Déu limita la meva llibertat?, en mans de Álex Sampedro, cantant, escriptor i psicòleg.

Dimarts 6 de novembre tindran lloc tres xerrades més. A les 13.00 h, ens mans de la teòloga i conferenciant Julia Graschagen, es parlarà sobre La Bíblia reprimeix les dones?; a les 15.00 h, el professor de música David Pérez protagonitzarà la xerrada L’esclavitud segueix existint: porno i esclavitud sexual i a les 19.00 h, Álex Sampedro, cantant, escriptor i psicoleg; realitzarà la xerrada Més hiperconnectats però més sols que mai, que estarà seguida d’un concert musical.

El darrer dia de les jornades, dimecres 8 de novembre, es realitzarà la xerrada Per què a les persones bones els passen coses dolentes?, que anirà acompanyada d’un dinar a la Plaça Cívica de la UAB. I per últim, a les 19.00 h, a la Sala Annexa de l’hotel d’entitats, el conferenciant internacional Andy Wickham finalitzarà les jornades amb una xerrada i posterior debat sobre La fe: un invent per donar esperança als dèbils?

 

Per a més informació podeu entrar en contacte amb el col·lectiu GBU a través de les següents dades de contacte:

Correu electrònic: gbu_autonoma@hotmail.com
Web
 / Facebook / Twitter / Instagram

Plantilla by Pixartprinting

Leave a Reply