Iniciem el curs 2018/2019: Primera Reunió d’elDirectori

Un cop acabades les vacances d’estiu, iniciem oficialment el curs 2018-2019 amb la primera reunió d’elDirectori! Aquesta tindrà lloc demà dijous dia 4 d’octubre a les 13:00 h a l’Hotel d’Entitats.

Com cada curs, des de la Unitat de Dinamització Comunitària, es realitza una reunió mensual a la qual assisteixen els membres de la Unitat de Dinamització i els estudiants representants de cada col·lectiu. La finalitat d’aquestes trobades és afavorir la comunicació entre ambdues parts i facilitar el trasllat d’informació rellevant per a la bona convivència i al bon funcionament d’elDirectori. La seva realització també permet la creació d’un espai d’intercanvi d’opinions, de valoració sobre l’actuació de les parts implicades i un espai on parlar i proposar nous projectes que afavoriran la dinamització de la comunitat universitària.

Aquesta primera reunió serà d’especial rellevància ja que es tractaran punts significatius sobre el funcionament del teixit associatiu i aspectes importants pels pròxims dies. Així doncs, convoquem a tots els col·lectius inscrits a El Directori a assistir-hi.

L’ordre del dia serà el següent:

  1. Eleccions a la Coordinadora d’elDirectori.
  2. FMUAB: presentació del lema, convocatòries i novetats a les bases.
  3. Guia d’actuació davant el sexisme i les violències de gènere als col·lectius de la UAB.
  4. Canvis en la política de protecció de dades.
  5. Procés de justificació dels ajuts per a la participació de l’alumnat a la UAB.
  6. Torn Obert.

Després d’introduir i desenvolupar cadascun dels temes del dia, s’iniciarà un torn obert perquè els membres representants de cada col·lectiu puguin expressar i donar la seva opinió o suggeriment envers algun tema tractat.

Agrairíem la confirmació de la vostra assistència enviant un correu a: suport.participació@uab.cat

 

Us esperem demà a les 13.00 h a l’Hotel D’Entitats! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s