Diem adéu al curs 2017/2018

Un any més us volem agrair a tots els col·lectius que formeu part d’elDirectori la vostra participació activa dins el teixit associatiu de la UAB. Durant el curs 2017/2018 el nombre de col·lectius ha anat en augment, i tenim 4 col·lectius més que l’any anterior. Així doncs, vam acabar el curs 17/18 amb 89 col·lectius actius dins elDirectori!

En conseqüència, el nombre de participants també ha augmentat en comparació amb el curs passat, actualment la xifra és de 2611 participants mentre que el curs anterior era de 2410 participants. A més, el 43,8% dels participants sou actius en més d’1 col·lectiu.

Així doncs, les dades obtingudes mostren una evolució positiva en la implicació de la comunitat universitària dins el teixit associatiu. Aquest creixement reflecteix la gran diversitat d’activitats i projectes que s’han proposat i desenvolupat al llarg del curs i que han generat un major dinamisme i participació de tota la comunitat de la UAB.

Des de la Unitat de Dinamització Comunitària busquem afavorir la consolidació del teixit associatiu i fomentar la participació més enllà de les aules. Així doncs, us agraïm una vegada més la vostra presència dins elDirectori i esperem que continueu formant-hi part de manera tan activa com fins ara!

 

Si voleu veure detalladament el Directori en Xifres podeu accedir a l’enllaç que us adjuntem a continuació:

El teixit associatiu en Xifres (2017/2018)

 

Leave a Reply