Vols formar part de la Coordinadora d’elDirectori?

Si ets membre d’un col·lectiu inscrit a elDirectori i t’agradaria involucrar-te en la coordinació i gestió del teixit associatiu de la UAB, pots presentar la teva candidatura per formar part de la Coordinadora d’elDirectori entre el 10 i el 17 de setembre. 

La Coordinadora d’elDirectori és l’òrgan de representació del teixit associatiu de la UAB i és l’encarregada de ser l’altaveu de l’Assemblea d’elDirectori, ocupar els espais reservats pel teixit associatiu a la Comissió d’Avaluació dels Ajuts per a la participació de l’alumnat a la UAB, al Consell d’Estudiants de la UAB i a la Comissió d’Alumnat i d’Ocupabilitat, així com elaborar l’ordre del dia de les assemblees conjuntament amb la Unitat de Dinamització Comunitària i coordinar les relacions i el retorn de les accions de la Coordinadora a l’Assemblea.

La Coordinadora d’elDirectori estarà constituïda per 5 estudiants membres de col·lectius d’elDirectori, les tasques d’aquests quedaràn repartides de la següent manera: 2 membres per a la Comissió d’Avaluació dels Ajuts; 1 membre per a representar elDirectori al Consell d’Estudiants de la UAB i a la Comissió d’Alumnat i d’Ocupabilitat. El/la representant d’elDirectori formarà part del plenari del CEUAB amb dret a vot. Pel que fa a la Comissió d’Alumnat i d’Ocupabilitat (comissió delegada del Consell de Govern de la UAB) el/la representant participarà en qualitat de convidat/da, sense dret a vot. I finalment, els 2 membres restants coordinaran les relacions entre l’Assemblea i la Coordinadora, elaboraran l’ordre del dia de les assemblees, conjuntament amb la Unitat de Dinamització Comunitària, col·laboraran en la dinamització de l’assemblea d’elDirectori, i ocuparan altres espais on el teixit associatiu hagi d’estar representat.

Les candidatures són individuals, però hauran de ser avalades per un col·lectiu inscrit a elDirectori. S’acceptaran dos avals per cadascun dels  col·lectius. Per presentar la candidatura, caldrà emplenar una butlleta i enviar-la a suport.participacio@uab.cat. Un cop finalitzat el termini, es farà pública la proclamació definitiva de les candidatures.

Pel que fa al sistema de votació, aquest serà de llistes obertes. Cada votant podrà seleccionar tants candidats/es com espais a ocupar, en aquest cas 5. Tenen dret a vot els col·lectius inscrits a elDirectori en el moment d’elaboració del cens electoral. La votació no és individual, sinó que el col·lectiu delega el seu vot en un dels membres com a representant. Els representants dels col·lectius hauran de signar un formulari per a corroborar que formen part d’un dels col·lectius inscrits a elDirectori.

Les cinc candidatures més votades seran les que conformaran la Coordinadora d’elDirectori. Un cop constituida, la Coordinadora proposarà quin espai ocuparà cadascun dels seus membres. Aquesta proposta haurà de ser validada per l’Assemblea d’elDirectori.

El dia 3 d’octubre es votarà presencialment al Centre de Recursos per a Col·lectius, de 9.00h a 18.00h. Un cop finalitzat el període de votació, es faran públics els resultats del dia 8 d’octubre de 2018.

 

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a través del correu:  suport.participacio@uab.cat

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s