El Musell inicia nou concurs fotogràfic

L’associació el Musell estrena nou concurs de fotografia sota el tema: “Compartim l’espai urbà amb altres espècies”.

El Musell és una associació creada l’any 2011 amb l’objectiu de protegir els animals a través de campanyes de sensibilització, denúncia, assessorament, informació i educació envers les necessitats dels animals i els seus drets. Una de les seves fites és fomentar el respecte cap als altres éssers vius amb la finalitat d’evitar els abandonaments, maltractaments, tortures i la venda dels animals per interès propi o econòmic.

Per segon any consecutiu el Musell ha organitzat un concurs de fotografia, aquest any, sota la temàtica “Compartim l’espai urbà amb altres espècies“. Es poden fotografiar a tots aquells animals amb els quals compartim l’espai urbà, mentre realitzen les seves activitats quotidianes o bé a les nostres mascotes quan les traiem a passejar (en el cas dels gossos han de sortir amb la corretja i amb la seva xapa identificativa).

Es pretén fer un recull d’imatges on es mostri la convivència respectuosa entre diferents espècies que comparteixen el mateix espai urbà, a partir de les quals  s’escolliran 12 fotografies guanyadores que representaran cadascun dels mesos del calendari solidari 2019 de l’Associació el Musell. Els beneficis obtinguts de la venda del calendari serviran a l’associació per poder eixamplar la seva unitat d’actuació i potenciar la defensa dels drets i necessitats dels animals.

La inscripció al concurs és gratuïta i està oberta a tothom qui vulgui participar. Pel que fa a la quantitat d’obres presentades, no hi ha un límit de fotografies per participant, i aquestes s’han d’enviar en format digital jpgi qualitat de màxima resolució a elmusell@yahoo.es , seguint les bases que es poden trobar al següent enllaç: Bases 2n Concurs El Musell.

 

El termini finalitza al 31 d’agost del 2018.

 

Per a més informació us deixem les dades de contacte de l’associació el Musell:

Correu electrònic: elmusell@yahoo.es

Web / Facebook / Instagram / Twitter

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s