Concurs cartell FMUAB2018 sota el lema #UABrefugi: l’Autònoma acull

Com cada any l’Autònoma proposa un nou lema a l’inici de cada curs estudiantil que protagonitzarà la pròxima edició de la Festa Major de la UAB, i obre un concurs per escollir el cartell que s’utilitzarà com a imatge de la festa. El lema escollit per la FMUAB2018 és #UABrefugi: l’Autònoma acull.

El lema ha estat escollit davant la magnitud que pren la problemàtica dels refugiats a tot Europa i la importància que té conscienciar la societat sobre la responsabilitat conjunta davant una realitat de tots. Proposant aquest lema es pretén mostrar la importància que té la implicació de la comunitat universitària per desenvolupar accions d’acollida, acompanyament, sensibilització i mobilització ciutadana. Mentre persisteixi la crisi de refugiats, la UAB serà refugi.

Així doncs, l’Autònoma presenta com a lema de la FMUAB2018 #UABrefugi: l’Autònoma acull, i obre un concurs amb l’objectiu de trobar la imatge que representarà la pròxima edició de la Festa Major de la UAB. L’inici del concurs va tenir lloc el 20 de juny, dia mundial dels refugiats i finalitzarà el 30 de setembre de 2018.

El concurs s’adreça a tot el personal de la UAB i als estudiants matriculats en qualsevol centre de la UAB, o a aquells que siguin Alumni de la universitat. Cada participant pot presentar fins a dues propostes de cartell ja sigui de manera individual o col·lectiva.

Els únics requisits de disseny són la incorporació de les sigles “FMUAB2018” i el logo de la UAB, així com la data de celebració de la festa “8 de novembre de 2018”, l’horari, “de 13h a 21h” i la imatge del lema de la festa, que es pot descarregar en el següent enllaç. El cartell s’ha d’enviar en format .jpg o .png a info.participacio@uab.cat, indicant en el correu el nom, cognoms, NIU i telèfon de contacte; i ha de tenir una resolució òptima per a ser visualitzat en pantalla.

Les diferents propostes seran penjades a les xarxes socials de la FM2018 i seran sotmeses a votació popular. Les tres més votades passaran a ser valorades per un jurat que escollirà la proposta guanyadora. La resolució es farà pública a través de la web i el premi serà atorgat el 8 de novembre a la Plaça Cívica durant l’edició de la FM2018. El guanyador rebrà un premi de 300 € i la imatge del cartell s’inclourà en la difusió i documentació de l’edició de la FMUAB del 2018.

En les xarxes socials de Dinamització Comunitària podreu trobar el vídeo de promoció del lema de la Festa Major i en el següent enllaç podreu trobar més informació rellevant respecte el concurs: Concurs cartell FM.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s