T’agradaria fer un voluntariat internacional aquest estiu?

Encara hi ets a temps! AIESEC busca voluntaris que vulguin emprendre nous reptes en l’àmbit internacional. Si ets una persona que t’agradaria aportar el teu gra de sorra en la construcció d’un món millor i viure una experiència inoblidable, descobreix les diferents opcions de voluntariat que ofereix AIESEC per aquest estiu. 

AIESEC és una organització global sense ànim de lucre, independent, no política i totalment gestionada per joves d’entre 18 a 30 anys de tot el món. Parteixen del propòsit de crear una xarxa d’oportunitats en la qual el jovent desenvolupi les seves qualitats de lideratge, amplitud de coneixement i enteniment sobre el món i les diferents cultures. El seu treball es desenvolupa a través d’una plataforma internacional que permet als seus membres crear la seva experiència mitjançant una gran diversitat d’opcions.

Els voluntariats internacionals que gestionen, es planifiquen pensant en els Objectius Sostenibles de l’ONU, així doncs, les temàtiques dels projectes estan orientades a aquests. Trobem voluntariats d’educació, medi ambient, salut, cura d’animals, creació i manteniment d’ONG’s, empoderament de la dona, comunicació, entre molts d’altres. Descobreix-los a la pàgina web d’AIESEC, allà podràs trobar les diferents opcions de voluntariats i tot el que necessitàs saber sobre cadascun d’ells.

Aquests tipus de voluntariats van adreçats a joves de menys de 30 anys que vulguin contribuir a fer d’aquest món un lloc millor i viure experiències d’enriquiment cultural a partir de projectes adequats a les seves preferències i gustos. La duració mínima de l’estada dels voluntariats és de sis setmanes i les destinacions més recomanades on es realitzen són països com Brasil, Turquia, Indonèsia o Romania, entre d’altres. Durant l’estada, sempre hi ha un representant de l’associació AIESEC que acompanya els voluntaris en la seva experiència i els recolza en tot el que faci falta.

Si vols viure l’experiència aquest estiu, encara hi ets a temps! Tot i que els terminis d’inscripció varien en funció de cada projecte, pots trobar voluntariats que encara tenen places lliures. No obstant això, hi ha ofertes durant tot l’any, així que pots trobar el projecte que més s’adapti a la teva disponibilitat i a les teves preferències. Apunta’t a AIESEC i descobreix món!

 

Per a més informació, us deixem les seves dades de contacte:

Correu electrònic: bellaterra@aiesec.es

Web / Facebook / Twitter / Instagram / Youtube

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s