Gran èxit del “Dia de l’Orgull Friki”

Ahir dijous 15 de juny va tenir lloc el “Dia de l’Orgull Friki”, un dia ple d’activitats i tallers proposats per Korean ClubCRUABGamers i Ramen UAB, amb la col·laboració de Dinamització Comunitària. La jornada va ser tot un èxit: es van realitzar les activitats previstes amb una gran participació tant dels membres dels col·lectius organitzadors com de curiosos i curioses que van animar-se a participar i passar una bona estona.

El dia va començar amb el karaoke anime a càrrec de Ramen Club. De bon matí es va preparar i muntar tot el material necessari per convertir un dels espais de davant del Centre de Recursos en tota una zona de karaoke. Els membres de Ramen Club van estrenar-se amb les primeres cançons anime i de mica en mica van acabar animant-se altres membres de col·lectius de la UAB.

El taller d’escriptura coreana també va tenir molt d’èxit, les noies de Korean Club van ensenyar amb molta paciència i entusiasme com funcionava l’escriptura coreana, són totes unes expertes! Gràcies a elles ja podem dir que sabem escriure el nostre nom en coreà.
Tot seguit va tenir lloc el taller de cuina coreana on els participants van aprendre a fer Kimbap, un dels plats més reconeguts de la gastronomia coreana. Aquest deriva d’un tipus de sushi, però es diferencien en diversos aspectes: la forma de cuinar l’arròs, la salsa amb la qual es serveix i els ingredients que s’hi posen, ja que en comptes de peix cru, s’utilitzen variants de carn o verdures. Un cop llest, els participants van poder menjar el seu Kimbap!

A la tarda, a partir de les 15 h es va iniciar un Torneig de Mario Kart proposat per Gamers UAB. Es va crear un espai de jocs amb videoconsoles Wii, en el qual els participants van poder gaudir d’una bona estona. Paral·lelament els membres de CRUAB van muntar una ludoteca oberta en la qual van jugar a diversos jocs de taula, un d’ells el Hearthstone, un joc en línia de cartes col·leccionables. El premi del guanyador va ser una figura de vinil del videojoc de rol Word of Warcraf, concretament el personatge Arthas.

Finalment, l’última activitat del dia va ser un Taller de Cly-O-Rama que també va estar a càrrec de CRUAB. Tot i ser la darrera activitat del dia, la participació no va disminuir, els participants dels jocs de taula també van animar-se a crear la seva figura monstruosa amb plastilina.

Així doncs, el “Dia de l’Orgull Friki”, l’última cafeta del Centre de Recursos per a Col·lectius, del curs 2017-2018, va ser tot un èxit i un dia molt complet. A continuació us deixem un recull de les fotografies que es van anar realitzant al llarg de la jornada.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s