Participa als tallers i programes d’aquest estiu 2018

Encara no saps què fer aquest estiu? Des de la Unitat de Dinamització Comunitària t’oferim un munt d’activitats amb reconeixement acadèmic que tindran lloc entre els mesos de juny i juliol. Les inscripcions s’obren del 2 de maig fins a l’11 de juny de 2018. Cadascuna d’elles tindrà un reconeixement d’1 ECTS.

Des de la Unitat de Dinamització Comunitària volem que gaudiu de la universitat durant els mesos d’estiu, així doncs cada any s’organitzen diferents activitats. Entre elles el Taller de representació estudiantil, el Taller de mediació, el Buddy Programme i l’inici del Mentor. A continuació us detallarem cadascun d’ells.

Si alguna vegada t’has preguntat com funciona la universitat des de dins, quins són els òrgans de representació estudiantil o bé quin és el paper que pots tenir dins d’aquesta, el Taller de Representació estudiantil és la solució a aquestes preguntes. L’objectiu principal d’aquest taller és donar a conèixer els canals de participació i representació de la UAB i el paper de l’estudiant com a representant. Està adreçat a qualsevol persona estudiant o interessada en aquesta temàtica. Les dates en les quals es realitzarà són del 9 al 12 de juliol de 2018. Per poder participar-hi, s’ha d’omplir el següent formulari.

Un segon taller que també s’ofereix des de la Unitat de Dinamització és el Taller de Mediacióque tindrà lloc del 16 al 19 de juliol. En aquest es pretén abordar un tema present tant dins l’àmbit universitari com fora d’aquest: els conflictes davant una divergència d’interessos. El taller es desenvoluparà a través de casos pràctics, realitzant una introducció als conceptes vinculats a la mediació i a les pràctiques restauratives, donant eines als alumnes per resoldre conflictes dins el context de la participació estudiantil a la universitat. Per apuntar-se cal omplir el següent formulari.

En tercer lloc, trobem el Buddy Programme, un programma que es realitza des de finals de juny fins a principis d’agost del 2018. Aquest té com a objectiu principal facilitar l’estada dels estudiants internacionals que participen en la UAB Barcelona Summer School 2018. La figura del Buddy és la persona que pretén afavorir, a través de la participació i Dinamització, la interacció entre els estudiants internacionals i locals. Quin paper pots tenir tu dins aquest programa? Si formes part de l’alumnat local durant el curs 2017/2018 a la UAB, i t’agradaria conèixer estudiants internacionals durant l’estiu, et pots convertir en Buddy! Només cal que omplis el següent formulari.

Per últim, també volem recordar l’obertura de les inscripcions del Programa Mentor, pel primer trimestre del curs 2018/2019. Aquestes romandran obertes fins a l’11 de juny de 2018. Es tracta d’una activitat amb un reconeixement de 2 ECTS que pretén facilitar l’estada dels estudiants internacionals de la UAB a través de la creació de la figura del Mentor, persona que els acompanyarà en la seva integració en el món acadèmic, social i cultural de la UAB. Així doncs, si ets una persona amb ganes de viure una experiència positiva d’intercanvi cultural, i formar part de la creació de xarxes entre estudiants internacionals i locals, et pots convertir en Mentor omplint aquest formulari.

 

Per a més informació, si teniu qualsevol dubte relacionat amb el Buddy Programme o el Mentor, podeu escriure al següent correu:  mentor.estudiants@uab.cat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply