El 14 de juny celebrem el “Dia de l’Orgull Friki”

Ja queda poc pel “Dia de l’orgull Friki”, una cafeta organitzada per Korean ClubCRUABGamers UABRamen Club, amb la col·laboració de Dinamització Comunitària. Aquesta tindrà lloc el dijous 14 de juny de 2018.

El “Dia de l’orgull Friki” es l’última cafeta del curs 2017-2018 que tindrà lloc al Centre de Recursos per a Col·lectius. Aquesta jornada ha estat organitzada pels propis col·lectius esmentats anteriorment. Col·lectius que, tot i les diversitats entre ells, han volgut organitzar un seguit d’activitats de forma conjunta aprofitant aquesta diversitat per conèixer noves pràctiques i altres membres del teixit associatiu. Les activitats i tallers proposats promouen l’intercanvi cultural i la posada en comú de les aficions que caracteritzen a cadascun dels col·lectius. Es dirigeixen a tota la comunitat universitària, de manera que tothom qui vulgui podrà assistir-hi.

La jornada començarà a les 11:00 h amb un karaoke anime proposat per Korean Club i Ramen, aquest anirà seguit d’un dinar asiàtic també proposat pel col·lectiu Korean Club de forma conjunta amb els col·lectius asiàtics.

Abans del dinar, de 13h a 14h, hi haurà un taller d’escriptura coreana proposada per Korean Club amb l’objectiu aprendre a escriure en Hangui (l’alfabet coreà).

A partir de les 15:00 h es realitzaran dues activitats més. Per una banda, el col·lectiu Gamers UAB crearà un espai de joc amb videoconsoles Wii on aquell qui vulgui podrà fer partides de jocs com Just Dance, Mario Kart o Super Smash Bros.

Per altra banda, hi haurà una ludoteca oberta proposada pels membres del Club de Rol de la UAB (CRUAB), en la qual es posarà a disposició dels participants una diversitat de jocs de rol perquè la gent pugui jugar durant el dia. A més, els membres del CRUAB també han proposat fer l’activitat “Rol&Clay-O-Rama”, partida de rol en viu en la qual utilitzaran plastilina per a fer un monstre i lluitar contra la resta de monstres creats pels participants.

Hora Activitat
11h – 13h    Karaoke anime, a càrrec de Ramen Club
13h – 14h   Taller d’escriptura koreana, a càrrec de Korean Club
14h – 15.30h   Taller de cuina koreana (Kimbap), a càrrec de Korean Club
15h – 18h   Ludoteca oberta, a càrrec de CRUAB
15h – 18h Torneig de Mario Kart, a càrrec de Gamers UAB
16h – 17h Taller de Cly-O-Rama, a càrrec del Club de Rol de la UAB

 

Si estàs interessat a participar en aquestes activitats i tallers que es realitzen al Centre de Recursos per a Col·lectius, estigues atent al facebook de Dinamització Universitària on s’anirà informant sobre el “Dia de l’Orgull Friki”. No us ho podeu perdre!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s