GEAC organitza una xerrada sobre “Reproducció Equina”

GEAC, l’associació d’estudiants de veterinària de la UAB interessada en la relació entre cavalls i veterinària ens presenta l’última xerrada del curs: “Reproducción Equina: Casos Clínicos”. Aquesta es realitzarà demà dijous 24 de maig a les 14.00 h a la Facultat de Veterinària (Seminari A). El ponent que protagonitzarà la xerrada serà Marion Papas, membre del servei de reproducció de l’Hospital Clínic Veterinari de la UAB.

El tema que es desenvoluparà parteix de la Reproducció Equina; es presentaran una sèrie de casos habituals en la clínica de camp associats a patologies reproductives en èquids i algun cas concret més inusual. El terme èquid s’utilitza per denominar a tot mamífer que pertany a la família dels perissodàctils, és a dir, aquells animals que tenen peülla en comptes de dits. Dins d’aquesta denominació hi trobem els cavalls, les zebres o els ases, entre d’altres espècies que amb el pasdel temps s’han anat extingint.

L’objectiu que es persegueix és que tots els assistents es facin una idea sobre la diversitat de patologies amb les quals es poden trobar, que aprenguin o coneguin com s’hauria d’actuar i quines decisions s’haurien de prendre en cada situació específica.

Així doncs, una vegada més, GEAC realitza una activitat amb la finalitat d’involucrar a tots els assistents dins la discussió. La xerrada va dirigida a qualsevol estudiant o veterinari que vulgui aprofundir en aquest àmbit. Aproximadament la duració de la xerrada serà d’una hora.

Si t’apassionen els animals i en concret els cavalls, vine a aprendre més sobre la Reproducció equina. T’esperem dijous 24 de maig a la Facultat de Veterinària. Per a més informació et facilitem les dades de contacte del col·lectiu organitzador:

Correu electrònic: geac.uab@gmail.com

Facebook

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s