La Repressió avui, xerrada a càrrec de CJC

Demà divendres dia 18 de maig, el Col·lectiu de Joves Comunistes (CJC) ha organitzat una xerrada en la qual es tractarà la repressió actual i l’efecte que aquesta té enfront de la llibertat d’expressió i la capacitat de defensar els drets dels treballadors. L’acte es presenta amb el següent títol: “Acabar a la presó per voler defensar els teus drets”.

A causa de la diversitat de casos actuals de repressió que s’estan duent a terme en els últims mesos, el debat i reflexió sobre els motius i la repercussió que aquestes actuacions prenen en diferents àmbits socials són de rellevant importància de ser comentades i posades sobre la taula. Així doncs CJC, col·lectiu que es defineix com a defensor dels valors fonamentals de la universitat pública i que aposta per la divulgació de qüestions com l’economia política, l’antiimperialisme, el moviment obrer o el feminisme de classe; ens convida a tots i totes a l’acte de demà dia 18 de maig per reflexionar i debatre sobre la repressió actual i les implicacions polítiques d’aquesta.

La xerrada en qüestió anirà a càrrec d’en Javier Carrillo, responsable polític de CJC Terrassa i d’en Domènec Merino, responsable de formació de CJC.

Si estàs interessat a assistir a l’acte, t’esperem demà a les 10.30 h a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats al costat de la Plaça Cívica de la UAB. Per a més informació us facilitem les dades de contacte de CJC, el col·lectiu organitzador de la xerrada:

Correu electrònic: valles.jcpc@gmail.com

Web / Facebook / Twitter / Instagram / Youtube

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s