Gran èxit de les “Olimpíades Ganàpies”

El passat dissabte dia 21 d’abril, la colla castellera els Ganàpies de la UAB va organitzar les I Olimpíades Ganàpies.

Aquest esdeveniment es caracteritza per reunir a totes les colles castelleres universitàries en un mateix recinte i iniciar competicions esportives entre elles, amb l’objectiu de trobar la colla castellera que aconsegueixi superar la gran diversitat de proves que caracteritzen aquestes Olimpíades. Va tenir lloc dins el recinte de la UAB, entre la Facultat de Medicina i el Servei Assistencial de Salut (SAS), iniciant-se a les 10:00 h del mati i finalitzant a les 21:00 h del vespre.

La jornada va ser tot un èxit! No tan sols pel bon dia que va fer sinó perquè va acabar reunint a més de 300 persones disposades a demostrar la força de la seva colla i sobretot disposades a gaudir de les primeres Olimpíades Ganàpies!!

Així doncs, es van obrir portes a les 10 del matí. A prop de les 11 del matí es va realitzar una Cerimònia d’Obertura, on totes les colles es van preparar una presentació d’equip, i on ja es jugaven la primera medalla.

Després de la Cerimònia es van iniciar les primeres proves del dia: “cursa de croquetes”, “lluita d’espases d’escuma”, “beisbol aquàtic”, “Beer pong XL”, “cursa de sacs” i “tragaboles humà”. El camp estava dividit en 4 zones: l’Estadi, el Ring i dos camps.  A més, durant tot el dia disposaven d’un tobogan aquàtic on tothom qui volia i no estava realitzant cap prova en aquell moment s’hi podia llençar. Un cop finalitzades aquestes proves es va fer un descans per dinar i agafar forces per les dures proves de la tarda. Aquestes van ser:  “llançament de fregona”, “patata calenta”, “enfonsar vaixells”, “dodgeball”, “relleus de canalla” i “mans ballarines”.

Quan es van acabar totes les proves de la tarda, va tenir lloc l’última prova: la cursa Mario Kart. Es tractava d’una cursa on participaven totes les colles a la vegada. Dos representants de cada colla, amb un peu lligat entre ells, havien de fer dues voltes a l’Estadi i arribar a la meta. Durant la cursa, tant els mateixos participants com els espectadors podien llançar projectils als participants per tal de dificultar la dinàmica.

Un cop finalitzada aquesta prova va tenir lloc la cerimònia de cloenda i l’esperada entrega de medalles. Tot i això, la cosa no va acabar aquí, els participants van decidir acabar de celebrar la finalització de les grans Olimpíades anant a sopar i continuant la festa!!

 

A continuació us deixem el vídeo que resumeix la gran jornada castellera i l’enllaç de l’àlbum del facebook de Ganàpies on hi ha tot el recull de fotografies d’aquell dia. Doneu-hi un cop d’ull!

 

Fotografies I Ompíades Ganàpies UAB

 

Ganàpies de la UAB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s