Dinar solidari contra el malbaratament d’aliments

Ets conscient de la quantitat d’aliments totalment comestibles que es llencen cada dia perquè es consideren que no estan en condicions de ser comercialitzats?

La Fundació Autònoma Solidària (FAS), entitat que contribueix a la construcció d’una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, juntament amb l’Oficina de Medi Ambient i els col·lectius de l’Assemblea ecologista de la UAB i l’Hortet ha organitzat un Dinar Solidari amb l’objectiu de conscienciar i sensibilitzar a la comunitat universitària sobre el malbaratament alimentari.

El dinar tindrà lloc el dia 23 d’abril de 13 h a 15 h a la Plaça Cívica durant la celebració de Sant Jordi a la UAB, en la qual es tenen programades un gran nombre d’activitats. Aprofitant que aquesta diada es tracta d’una jornada compromesa amb la cultura, s’ha cregut convenient realitzar altres accions, com aquesta, vinculades a la solidaritat. Així doncs, enmig de la Fira de Sant Jordi que hi haurà a la Plaça Cívica, tothom qui vulgui podrà adquirir de manera gratuïta el seu àpat realitzat amb aliments totalment òptims però que s’anaven a llençar. Tot i això, si vols col·laborar amb aquesta iniciativa, pots realitzar una donació voluntària de menjar que es destinarà al Banc d’Aliments.

Per fer possible aquest esdeveniment, s’ha comptat amb la participació d’alguns membres que formen part de l’Hortet de la UAB i l’Assemblea Ecologista, col·lectius del teixit associatiu de la UAB que comparteixen i defensen aspectes similars per aconseguir una transformació social reforçant la importància de l’ecologisme. Aquests col·lectius, juntament amb membres de la FAS, han recollit una gran quantitat d’aliments de Mercavallès per ser portats a l’Hotel del Campus, on allà els alumnes del Grau de Direcció Hotelera de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera (EUTDH) els cuinaran sota supervisió dels seus professors i professores i elaboraran els principals plats del dinar.

Si vols conèixer més informació sobre aquest esdeveniment, podeu visitar el següent enllaç: Dinar Solidari.

 

T’hi esperem!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s