Llibres, roses i molt més al Sant Jordi de la UAB

Aquest any sí, el 23 d’abril cau en dilluns i això significa que tots i totes podrem gaudir de la diada de Sant Jordi a l’Autònoma!! Estigueu preparats/des perquè durant aquest dia, a partir de les 12:00 h i fins a les 16:00 h es realitzaran diverses activitats que ompliran els racons de la universitat de llibres, roses i diverses iniciatives relacionades amb la diada de Sant Jordi, a més d’un dinar contra el malbaratament alimentari.

Per una banda, des de la Unitat de Dinamització de la UAB s’ha organitzat una fira a la Plaça Cívica, on 21 col·lectius d’elDirectori i 5 serveis de la Comunitat Universitària de la UAB disposaran d’una parada en la qual vendran llibres i roses, entre d’altres productes varis. En aquesta hi participaran:

Els Centaures de l’Autònoma, La Trivial, Joventut Comunista de CatalunyaAVAFES BarcelonaEl Atelier de la UAB, Associació GATS CampusAEGEE Barcelona, Associació Interuniversitària de CriminologiaAIESEC BellaterraGamers UABLofantástico, Grups Bíblics UniversitarisCampusRom – Xarxa Universitària Gitana de Catalunya, Grup d’Argumentació i Debat, Swing UAB, Societat Catalana de Nanociència i Nanotecnologia, Associació d’Estudiants Progressistes, Club de Rol de la UAB, Consell d’Estudiants d’Enginyeria, Assemblea Ecologista, Unitat de Dinamització Comunitària, Servei de Llengües, Cultura en Viu, Observatori per a la Igualtat i Fundació Autònoma Solidària.

Paral·lelament, en aquest mateix espai, la Colla Castellera Ganàpies realitzarà un pilar casteller a les 13:50 h i a les 14:40 h, hi haurà una classe oberta de Swing; seguidament, el col·lectiu d’estudiants Atelier realitzarà un Taller de dittos i photocall, Lo Fantástico té organitzat un trivial literari sobre literatura fantàstica i Sant Jordi i el col·lectiu SinVer ha preparat un segon «Cubo de la Verdad». D’altra banda, a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats es realitzarà un karaoke de música coreana a càrrec del col•lectiu d’estudiants Korean Club i davant del Centre de Recursos per a col·lectius hi haurà una pista de bàdminton a l’aire lliure organitzada pel col·lectiu Club Bàdminton Bellaterra; tanmateix, dins les instal·lacions del centre també hi haurà moviment, a les 14h s’iniciarà la competició respiratòria Duybattle. A més d’altres d’activitats organitzades a càrrec dels Serveis de la Comunitat Universitària.

No us perdeu tampoc la iniciativa “Llibres lliures” i el Concurs d’Instagram proposat per la Unitat de Dinamització Comunitària. Aquest últim consisteix en fer fotos durant la fira de Sant Jordi i les cinc imatges més populars guanyaran un joc de lents que inclou un filtre fisheye!

Si voleu conèixer més detalladament totes les activitats que estan programades per aquest dia, visiteu el següent enllaç i veniu a gaudir de la diada de Sant Jordi a la UAB!! 

Programa Sant Jordi 2018. 

 

Hi ha un comentari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s