Celebra el Dia Mundial de la Veu amb La Coral de Logopèdia de la UAB

Aquest dimecres 18 d’abril es celebra el Dia Mundial de la Veu a la Facultat de Filosofia i Lletres a càrrec de La Coral de Logopèdia, col·lectiu inscrit dins elDirectori de la UAB.

Amb l’objectiu de commemorar el Dia Mundial de la Veu, La Coral de Logopèdia de la UAB realitzarà una masterclass de veu i cos orientada als estudiants de Logopèdia, seguida d’una activitat oberta que tindrà lloc davant la Facultat de Filosofia i Lletres.

A partir de les 12 h del matí i fins a les 18 h de la tarda hi haurà muntat un escenari davant la Facultat de Filosofia i Lletres en el qual tothom qui vulgui està convidata cantar, llegir poesia o a representar qualsevol pràctica que impliqui la utilització de la veu. L’objectiu d’aquesta part de la diada és tractar la vessant vocal, la formació en aquest camp i difondre què és i en què consisteix la logopèdia en general.

El col·lectiu organitzador d’aquesta activitat està format per un conjunt d’estudiants de logopèdia que treballen l’autoconeixement de la veu a través del cant i els mecanismes que s’hi veuen implicats. Cada any organitzen aquest esdeveniment per tal de commemorar la diada i donar visibilitat a la logopèdia, la ciència que avalua, diagnostica i tracta els problemes relacionats amb la veu, la parla i el llenguatge.

Si us interessa conèixer més sobre la Logopèdia o bé sou estudiants de Logopèdia que esteu interessats en formar part d’aquest col·lectiu, us deixem la seva informació de contacte:

Correu electrònic: coral.logopedia@gmail.com

Facebook

Animeu-vos i deixeu conèixer la vostra veu!

Leave a Reply