T’apassionen els videojocs i/o tot el relacionat amb les noves tecnologies?

En els pròxims dies del mes d’abril es duran a terme a l’Escola d’enginyeria de la UAB dues grans activitats vinculades amb el món de la tecnologia. Per una banda, es realitzarà la TeachPartyUab, el major esdeveniment de videojocs en l’àmbit universitari; i, per l’altra, la MEMenginy, la fira tecnològica anual de referència a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La TechParty UAB es un esdeveniment de videojocs en el qual es realitzen diverses activitats durant tres dies; aquest any tindrà lloc durant els dies 20, 21 i 22 d’abril. Les entitats organitzadores són el Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria de la UAB, el col·lectiu Gamers UAB i altres col·lectius del teixit associatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona. Dins d’aquest esdeveniment destaca sobretot la LANparty, activitat en la qual els participants es reuneixen durant 48 h amb els seus ordinadors per jugar, compartir i intercanviar informació. Durant aquesta part de l’esdeveniment, es van realitzen diversos torneigs de videojocs que permetran als assistents realitzar partides dels jocs més populars i  relacionar-se amb gent amb la qual comparteixen les mateixes aficions.

Si voleu conèixer més informació sobre la TechParty, podeu visitar la següent pàgina web (http://techparty.enginyeriauab.cat/) on es detallen totes les activitats i tot el que cal saber per anar ben preparats durant els tres dies que dura l’esdeveniment. No us ho perdeu!

 

Per altra banda, el dijous dia 26 d’abril tindrà lloc la MEMenginy, la  fira tecnològica que es realitza cada any a l’Escola d’Enginyeria de la UAB. La finalitat d’aquest esdeveniment és aproximar el món tecnològic tant al públic estudiantil com a empreses, institucions i a particulars interessats en el tema. Durant el transcurs del dia tindran lloc diferents conferències sobre les tendències, els nous avenços i aplicacions tecnològiques en el món empresarial i de la indústria. A més, també es realitzarà un fòrum d’ocupació amb nombroses oportunitats de treballar una bona xarxa de Networking, enfocat sobretot als estudiants de tercer i quart que busquin pràctiques o possibles sortides un cop acabat el grau. No obstant, també s’aniran realitzant altres activitats de forma paral·lela. En definitiva, es pretén que sigui un punt de trobada en el qual es creïn sinergies interessants entre assistents, les empreses i els ponents que desenvoluparan les conferències al llarg de l’esdeveniment.

Per conèixer més informació sobre la fira, visiteu el següent enllaç: http://memenginy.enginyeriauab.cat/

A continuació us deixem els cartells oficials dels dos esdeveniments:

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s