Inici del Programa d’Educació per a la Pau (PEP)

Anima’t i participa en la creació d’un món en pau, començant per tu mateix.

El Programa d’Educació per a la Pau (PEP) és un curs multimèdia de 10 tallers, un per setmana, desenvolupat per la Fundació Prem Rawat. El contingut es basa en les conferències que ha pronunciat el fundador en diversos fòrums mundials. Ha estat impartit en diversos centres: universitats, instituts d’ensenyament mitjà, centres d’ensenyament per a adults, residències per a la gent gran, centres penitenciaris i fundacions, entre d’altres. Ha comptat amb la participació de la Fundació ONCE per al material adreçat als seus afiliats, centres UNESCO i CaixaBank.

L’inici del curs es durà a terme el dimarts dia 17 d’abril a la Sala Annexa (Hotel d’Entitats) en horari de 15 h a 15.45 h. Per a més informació podeu entrar en contacte amb l’Associació d’Educació per la Pau.


Anímate y participa en la creación de un mundo en paz, comenzando por ti mismo.

El Programa de Educación para la Paz (PEP) es un curso multimedia que consta de 10 talleres, uno por semana, desarrollado por la Fundación Prem Rawat. El contenido se basa en las conferencias que el fundador ha ofrecido en diferentes foros internacionales. Se imparte en diversos centros: universidades, institutos de enseñanza media, educación para adultos, residencias de ancianos, hospitales, centros penitenciarios y fundaciones. Cuenta con la colaboración de la Fundación ONCE para la creación del material adaptado a sus asociados, los centros UNESCO y CaixaBank.

El inicio del curso se realizara el martes día 17 de abril en la Sala Anexa (Hotel de Entidades) en horario de 15 h a 15:45 h. Para más información podéis entrar en contacto con la Asociación de Educación para la Paz.


Cheer up and participate in the creation of a world in peace, starting with yourself.

The Peace Education Program (PEP) is a multimedia course consisting of 10 workshops, one per week, developed by the Prem Rawat Foundation. The content is based on the conferences that the founder has offered in different international forums. It is taught in various centers: universities, secondary schools, adult education centers, nursing homes, hospitals, penitentiaries and foundations. It has the collaboration of the Foundation ONCE, for the creation of adapted material for its members, the UNESCO centers and CaixaBank.

The course begins on Tuesday 17 of April at Sala Anexa (Hotel de Entidades). For more information you can contact with Asociación de Educación para la Paz.

 

 

 

Associació d’Educació per la Pau

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s