El moviment vegà augmenta la seva presència a la UAB

Durant les pròximes setmanes d’aquest mes d’abril i les primeres de maig, l‘Assemblea Vegana i diversos estudiants de Ciències Ambientals i Geologia han organitzat xerrades, debats i activitats entorn a temes com el veganisme, l’antiespecisme i la preservació del medi ambient, entre d’altres.

Per una banda, l’Assemblea Vegana, el mateix col·lectiu que dies enrere va crear el primer “Cubo de la Verdad” a la Plaça Cívica, amb la finalitat de conscienciar i eradicar les injustes pràctiques estandarditzades que impliquen l’explotació animal, ens cita de nou els dies 18 i 19 a ser partícips de dues xerrades de gran interès.

El dimecres 18 d’abril tindrà lloc a la Sala Annexa a partir de les 12 h, una xerrada sobre el moviment internacional “The Save Movement“. Aquesta estarà realitzada per “Barcelona Animal Save” amb l’objectiu de difondre i donar a conèixer les practiques pacífiques que realitza l’associació, en benefici dels animals.

Dijous 19 d’abril es realitzarà una xerrada i un posterior debat sobre “La Filosofia del Pensamiento Evoluctivomás allá de Darwin”; aquesta serà impartida per la ponent Rosana Cortés Garrido, graduada en genètica i actual estudiant predoctoral a l’European Bioinformatics Institute de la Universitat de Cambrige. La xerrada en qüestió tindrà lloc a la Plaça Cívica de 13 h a 16 h.

Seguidament es tenen pensades dues altres activitats que en un principi també tindran lloc durant el mes d’abril, una d’elles s’espera que sigui una xerrada sobre l’antiespecisme i el feminisme, seguit d’un torn de debat. Finalment, la darrera activitat que vol realitzar l’Assemblea Vegana aquests dies consistirà en un segon Cubo de la Verdad, perseguint repetir el mateix èxit que es va obtenir amb el primer.

D’altra banda, des de Ciències Ambientals i Geologia també han sorgit iniciatives promogudes per altres estudiants que s’adhereixen a la voluntat de conscienciar a la comunitat universitària sobre la importància del veganisme i sobre un tema molt relacionat,  la preservació del medi ambient.

Així doncs, el dia 9 de maig a partir de les 15.00 h i fins a les 17.10 h, hi ha organitzades dues xerrades entorn als temes mencionats. La primera d’elles serà duta a terme per dues ponents que ens parlaran sobre el “Zero Waste“, moviment que té com a finalitat reduir al màxim la producció de residus que es generen quotidianament. I en l’altra xerrada, realitzada per les fundadores del Santuari Animal Almas Veganas, es tracarà el tema del Veganisme“.

Un cop finalitzades les xerrades, es muntaran dues parades a la Plaça Cívica, una amb menja vegà que estarà a càrrec de l’Assemblea Vegana, i una altra amb productes solidaris per recolzar els projectes presentats durant el dia. Tothom qui vulgui podrà aportar productes per ser venuts en aquestes paradetes i contribuir en la recaptació de diners per aquests projectes.

Us animem a assistir-hi!

A continuació veureu el cartell sobre la xerrada del dia 18 d’abril:

Per a més informació us deixem les dades de contacte de l’Assemblea Vegana de la UAB:

Correu electrònic: assvv.uab@gmail.com

Facebook / Instagram

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s