Ja queda poc per la “Claqueta Sound”: la Festa de la Facultat de Comunicació!!

Els nostres companys i companyes de la facultat de comunicació estan fent ja els últims retocs perquè el dimarts dia 10 d’abril estigui tot llest per passar un gran dia en el millor ambient i companyia. La festa començarà a les 11.00 h del matí i finalitzarà a les 20.30 h del vespre.

Aprofitant la primavera i el bon temps, es tenen preparades una diversitat d’activitats i sorpreses a l’aire lliure que no deixaran avorrir-te ni un sol moment: jocs, gimcanes, actuacions, balls, música en directe, més música… Ah!, i no ens oblidem de les paradetes de menjar i beguda que estaran obertes durant tota la festa per recuperar energia i poder continuar ballant.

L’Òrgan que cada any fa possible aquest esdeveniment és l’OCA, l’Òrgan Coordinador de l’Alumnat. Es tracta del Consell d’Estudiants de la Facultat de Comunicació de la UAB que té com a principal tasca la representació i coordinació estudiantil de la Facultat, i dinamitzar el teixit estudiantil en els àmbits acadèmics, culturals i polítics de la facultat.

La informació detallada de cadascuna de les activitats que es tenen preparades durant el dia 10, les podreu anar descobrint si esteu atents i atentes a les xarxes socials de l’òrgan Coordinador de l’Alumnat de la Facultat de Ciències de la Comunicació o bé si visiteu l’enllaç de l’esdeveniment.

Instagram / Facebook / Enllaç esdeveniment

No hi podeu faltar!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s