Vols provar els calçots de l’Autònoma?

Aquest dimecres 21 de març tindreu l’oportunitat de provar els calçots que durant tant de temps els membres del col·lectiu de l’Hortet de l’Autònoma han estat cultivant a l’Hort de la UAB. De 13.00 a 15.00 h es realitzarà una calçotada popular a la Plaça Cívica oberta a tothom qui vulgui!

No es tracten d’uns calçots qualssevol sinó dels calçots ecològics de la UAB cultivats i cuinats per l’Hortet de L’Autònoma. Juntament amb el manat de calçots, també s’inclou pa amb tomàquet, coca amb escalivada, aigua i vi. Per poder gaudir de la calçotada es pot confirmar l’assistència a través del correu electrònic de l’Hortet, o bé personalment amb el propi col·lectiu el dilluns i dimarts entre les 13.00 i les 15.00 h davant l’eix Central (a la Gespa). El preu del tiquet varia en funció del moment de compra, si es fa de forma anticipada val 6 €, d’altra banda, si el compres al mateix moment val 7 €.

  • Qui ha cultivat aquests calçots?

Els protagonistes d’aquesta calçotada han estat cultivats per L’Hortet de L’Autònoma, un col·lectiu format per estudiants de la UAB que s’encarrega de gestionar, mantenir i cultivar l’hort de productes ecològics que està dins dels terrenys de la universitat.

El seu principal objectiu i raó de ser és aproximar el món agroecològic no tan sols a la comunitat universitària sinó també a la societat en general i promoure un model econòmic alternatiu que sigui just i coherent.

La seva manera d’organitzar-se i treballar és autogestionada partint de reunions assembleàries amb la finalitat de dur a terme el seu projecte i propòsit de transformació social. Seguint els seus objectius, l’Hortet de l’Autònoma organitza diverses activitats, entre elles, la Calçotada Popular d’aquest dimecres 21 de març.

No et quedis sense provar els calçots de la UAB!

 

Leave a Reply