Click ens presenta un nou Concurs Fotogràfic

El col·lectiu amant de la fotografia arriba amb un nou concurs fotogràfic no mixt que s’adhereix a la programació d’activitats del 8 de març.

Click, el col·lectiu promotor del concurs, és una associació formada per persones que gaudeixen la fotografia i en són practicants durant el seu dia a dia. Ara més que mai, volen tornar a estar actius dins el teixit associatiu de la comunitat i incloure nous membres amb ganes d’impulsar noves iniciatives. Al llarg del temps han realitzat diverses activitats les quals hem fet difusió en les entrades del Blog de elDirectori. Podeu veure un recull d’elles en el següent enllaç: Coneix a “Click”.

La nova proposta del col·lectiu es d’un concurs de caràcter no mixt que s’adhereix al calendari d’activitats del 8M. Així doncs, la temàtica de les fotografies presentades s’engloba entorn al Dia Internacional de la Dona i, en aquest cas, només està obert al públic femení. La finalitat és reivindicar a través de les imatges els drets de les dones i fer honor a la diada d’important característiques que es va celebrar al passat 8 de març.

La data límit per presentar-se al concurs finalitza dijous 22. L’endemà mateix, divendres dia 23 de març, s’anunciarà la persona guanyadora i se li farà entrega del premi.

Si estàs interessada a participar en el concurs fotogràfic que ha organitzat Click, trobaràs les bases en el seu facebook: @Clickuab.

Afanyat encara tens temps per presentar la teva fotografia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s