Si vols conèixer Europa, coneix ESN a la Fira de Mobilitat 2018

Des de l’associació ESN UAB, es fa una crida als estudiants universitaris de la UAB interessats en estudiar a l’estranger, a assistir a l’Anual General Meeting (AGM). Es tracta de la Fira més gran de Mobilitat anual a escala europea en la qual es reuneixen totes les seccions d’ESN, aglutinant més de 500 universitats i empreses internacionals. Durant aquest esdeveniment que s’inicia avui dijous dia 15 fins diumenge 18 de març es tractaran temes que concerneixen la xarxa a nivell internacional.

Des de la branca de l’associació d’ESN que es troba a la nostra universitat, es pretén animar i incentivar la presència dels estudiants de la UAB a assistir concretament al InfoMarket que es realitza dissabte dia 17 de març entre les 17:30 i les 19.30 hores. Durant aquesta part del AGM, cada secció d’ESN assistent a l’esdeveniment presentarà a la universitat a la qual pertanyen. D’altra banda, les empreses i entitats col·laboradores aprofitaran per donar-se a conèixer a un nou públic universitari que podria estar interessat a formar part de la seva xarxa i fins i tot s’hi podran trobar altres empreses de serveis turístics que difondran material promocional.

És una molt bona oportunitat per conèixer universitats d’arreu, sobretot per aquelles persones d’aquí que estiguin pensant anar a estudiar a l’estranger. D’aquesta manera, podrien tenir informació de primera mà (de joves que hi estan estudiant) sobre la universitat del país que els interessi.

L’AGM es realitza cada any en una localitat europea determinada i acaba recollint una assistència de més de 1000 estudiants de tot Europa. Aquest any, per tercera vegada, l’esdeveniment tindrà lloc dins l’àmbit espanyol, concretament a Platja d’Aro.

No us el perdeu!

 

Per més informació sobre ESN UAB, aquí us deixem les dades de contacte de l’associació:

Correu electrònic: info@esnuab.org
Web
 / Facebook / Twitter / Instagram

 

ESN UAB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s