L’Assemblea Vegana i el “Cubo de la Verdad”

Saps què és el “Cubo de la Verdad”? Aquest dimecres 14 de març, l’Assemblea Vegana de la UAB organitza una activitat a la Plaça Cívica per donar resposta a aquesta pregunta.

La finalitat d’aquesta activitat és demostrar d’una forma pacífica als membres de la Comunitat universitària de la UAB, la realitat que hi ha darrere del consum i l’explotació animal, amb l’objectiu de sensibilitzar i conscienciar sobre la importància de respectar tots els éssers vius del planeta.

L’Assemblea Vegana de la UAB és un col·lectiu d’estudiants que es va crear amb la intenció de promoure i aconseguir difondre a la universitat un estil de vida que estigui absent de qualsevol forma d’explotació animal i que conseqüentment participi en la preservació del medi ambient. Defensar el principi del veganisme comporta la total abstenció de la utilització dels animals com a mitjà pel nostre benefici propi, així doncs, no tan sols afecta al tipus d’alimentació que portem, sinó a diversos aspectes de la nostra vida quotidiana.

Seguint els seus principis, l’Assemblea Vegana realitza i organitza diverses activitats per assolir els seus propòsits. No tan sols es dirigeixen a persones que ja hagin adoptat un estil de vida vegà, sinó a qualsevol persona que es vulgui començar a introduir en l’àmbit, informar-se’n o aprendre’n.

Si t’interessa el món del veganisme, recorda que l’Assemblea Vegana de la UAB estarà aquest dimecres a la Plaça Cívica realitzant l’activitat de ¿Qué es el Cubo de la VerdadNo t’ho perdis!

 

Hi ha un comentari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s