Troba SinVer els dilluns i dimecres al Centre de Recursos

El col·lectiu SinVer es reunirà de forma alternada els dilluns i dimecres de 13:00 a 15:30 a la Sala 1 del Centre de Recursos de la Plaça Cívica. 

Sin Ver és una associació Universitària formada per joves estudiants lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals (LGTB) i de qualsevol altra orientació diversa que formen una comunitat amb l’objectiu de promoure i defensar els drets dels col·lectius LGTB.

A partir d’ara els membres del col·lectiu es reuniran els dilluns i dimecres de forma alternada al Centre de Recursos per a col·lectius, tret d’avui dilluns dia 12 i dimecres 21 de març, ja que en adherir-se a les jornades d’activitats en honor al 8 de març, els trobarem a la Plaça Cívica. Avui dilluns a les 13:00 h tenen preparada una Performance en contra la violència de gènere  i dimecres 21 a la mateixa hora, realitzaran una xerrada amb l’objectiu de parlar sobre la violència de gènere en les dones no Cisgènere, aquelles que la seva identitat no concorda amb el gènere biològic imposat al néixer.

Recuperaran el seu nou espai habitual de trobades al centre de Recursos per a col·lectius, dilluns 26 de març de 13:00 a 15:30 h. 

Tothom hi és benvingut!

Si t’interessa conèixer més informació sobre Sin Ver, a continuació us deixem els seus perfils a xarxes socials:

Web / Facebook / Twitter / Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s