L’equip de Quidditch de la UAB ens parlarà sobre com es viu l’esport i el gènere dins el Quidditch

Dijous dia 15 de març, el col·lectiu de Quidditch de la UAB, que té com a objectiu fonamental el desenvolupament i la pràctica continuada de Quidditch Muggle a la Universitat, proposa una jornada que s’adhereix dins de les activitats proposades pels col·lectius de el Directori en honor al dia 8 de març.

La jornada es dividirà en tres grans parts, primerament es farà una xerrada en la qual s’aprofundirà en explicar el reglament igualitari del Quidditch i experiències personals de les mateixes jugadores de l’equip de la UAB. Seguidament es realitzarà un pica-pica i es passarà a la tercera part de la jornada, la realització d’un entrenament obert de Quidditch, en el qual podrà participar-hi tothom qui vulgui.

El Quidditch va néixer com un esport fictici en les novel·les de Harry Potter i tot i no ser encara un esport oficialment reconegut a Espanya, cada vegada va agafant més presencia en competicions i és practicat per un nombre major de persones. Aquesta pràctica destaca per recolzar la integració a través del seu reglament, en el qual hi ha una regla que exigeix que tan sols hi poden haver quatre persones màxim del mateix sexe, afavorint així, la inclusió de qualsevol persona sense necessitat de ser definida en termes de gènere.

Si t’interessa conèixer més sobre el Quidditch, el Club de Quidditch de la UAB t’espera dijous dia 15 de març a partir de les 13.30 en el Centre de Recursos per a Col·lectius.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s