Retransmissió en directe a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats!

Demà dimarts dia 6 de març a les 13:00 h es retransmetrà en directe la fase final de la tercera jornada del Campionat de Catalunya Universitari de Rugby, a la Sala Annexa de L’Hotel d’Entitats.

La retransmissió tindrà lloc a un dels equipaments propis del Centre de Recursos per a Col·lectius de la Unitat de Dinamització Comunitària, a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats, situada a la primera planta de l’Edifici d’Autoservei de la Plaça Cívica. Es tracta d’una sala equipada amb projector i equip de so apte per una capacitat d’unes 50 persones.

L’ús d’aquest espai és polivalent i està disponible per a qualsevol col·lectiu de el Directori que vulgui sol·licitar-la per desenvolupar alguna activitat. Aquesta vegada serà utilitzada pels Centaures, el Club de Rugby de la UAB, ja que per primera vegada a la història, estarà present a la fase final del Campionat de Catalunya Universitari de Rugby. La semifinal es disputarà a les 13:00 h i la final a les 15:05 h.

L’objectiu principal de  la Unitat de Dinamització Comunitària és dinamitzar la comunitat a través d’activitats que treballin per la internacionalització i la creació de xarxes aconseguint fomentar el creixement i consolidació del teixit associatiu. Així doncs, no podíem deixar que un esdeveniment com aquest no es compartís amb tot el teixit universitari que no pogués assistir en directe a les finals.

Us esperem a la Sala Annexa de L’Hotel d’Entitats demà a les 13:00 h, no us ho podeu perdre!

 

Us deixem aquí una de les fotografies de la Sala Annexa durant activitats anteriors on demà dimarts es realitzarà la retransmissió de la final.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s