Participa en la segona edició del grup de formació: Discurs, hegemonia i populisme

Des de Debats pel Demà i en estreta col·laboració amb la revista La trivial, el grup de formació d’hegemonia, discurs i populisme estrena aquest any la seva segona edició. L’any passat ja van tenir la sort de començar aquest projecte amb un grup considerable de persones inscrites i aquesta segona edició volen intentar repetir o superar el nombre de participants.

Com a col·lectiu busquen dinamitzar intel·lectualment al campus mitjançant grups de formació, xerrades i seminaris tenint com objectiu fomentar la discussió i el debat al voltant de temes de rellevància significativa pels temps que corren.

El grup de formació pretén ser un espai no rígid on trobar-se amb gent interessada en els mateixos temes i establir discussions i debats al voltant de textos i idees que relacionin als subjectes presentats; sempre atenent a textos, llibres, vídeos i referències d’autors de la talla d’Ernesto Laclau, Chantal Mouffe, Antonio Gramsci, Jorge Moruno, German Cano, Jorge Alemany, Íñigo Errejón i molts més.

 

¿Per què Gramsci amb un xandall groc?

Apunta’t enviant un correu a debatspeldema@gmail.com i ho discutim!

Coneix més informació en el facebook de La Trivial i Debats pel demà.

Debats pel demà i La Trivial

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s