T’esperem al sopar benèfic d’El Musell

L’associació El Musell organitza un sopar benèfic al dia 23 de febrer a les 21:00 h.

L’entitat pretén recaptar diners per tal de poder destinar-los a la seva lluita envers la defensa dels drets i necessitats dels animals. Els seus objectius principals són aconseguir erradicar la problemàtica que ocasiona l’abandonament dels animals, promoure l’adopció, esterilització i eliminar-ne el comerç.

L’organització del sopar és una excusa divertida per reunir aquelles persones compromeses i preocupades per la situació que molts animals pateixen. Serà una oportunitat per intercanviar opinions, perspectives i conèixer-se millor mentre es comparteix una estona agradable amb persones agradables, menjant en un restaurant que respecta els animals.

El sopar es realitzarà al Restaurant Dolce Pizza y Los Veganos ubicat al barri de Gràcia de BCN. Per poder assistir s’ha de reservar assistència enviant un correu a elmusell@yahoo.es i presentant un donatiu de 5 €.

Si et sents identificat amb els objectius de l’Associació i ets un amant dels animals, no et perdis el Sopar Benèfic del Musell. Us garantim que passareu una bona estona!

Pots conèixer més informació sobre l’Associació El Musell visitant els seus perfils:

Web / Facebook / Instagram

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s