ATENCIÓ: Reunió d’elDirectori

Demà dia 20 de febrer a les 14:30 els col·lectius inscrits a elDirectori, estan convocats a l’Assemblea mensual que es durà a terme  a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats.

En aquesta reunió hi seran presents els membres de la Unitat de Dinamització Comunitària, els estudiants representants de cada col·lectiu i, aquest cop també es comptarà amb la presència de la Vicerectora d’Alumnat i d’Ocupabilitat de la UAB, la Sara Moreno que ens parlarà sobre el 50è aniversari de la Universitat Autònoma de Barcelona i sobre la guia d’actuació davant el sexisme i les violències de gènere.

Des de la Unitat de Dinamització de la UAB, cada mes s’organitza una reunió amb els col·lectius del Directori amb l’objectiu de comentar i revisar els aspectes rellevants relacionats amb la participació del teixit associatiu. L’assistència a aquestes assemblees és fonamental, ja que és en aquest espai on es discuteixen totes les qüestions rellevants pel teixit associatiu.  De totes formes, per aquells col·lectius que no hi puguin assistir, es facilitarà l’acta de l’assemblea perquè tinguin coneixement dels aspectes que hem tractat durant el seu desenvolupament.

L’orde del dia d’aquesta assemblea és el següent:

  1. Mecanismes de suport a la difusió d’activitats.
  2. Retorn d’activitats i planificació de properes activitats al Centre de Recursos per a Col·lectius.
  3. Guia d’actuació davant el sexisme i les violències de gènere.
  4. Activitats i programació del 50è aniversari de la Universitat Autònoma de Barcelona.
  5. Dades de la convocatòria d’ajuts per a la participació 2018.
  6. Torn obert.

Després d’introduir i desenvolupar cadascun dels temes del dia, s’iniciarà un torn obert perquè els membres representants de cada col·lectiu puguin expressar i donar la seva opinió o suggeriment envers algun tema tractat.

 

Ens veiem aviat!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s