Gran inici de les International Welcome Days

Ahir 12 de febrer es va donar el tret de sortida a les International Welcome Days amb la Fira de Col·lectius i Serveis de la UAB. Malgrat la pluja i el canvi d’ubicació, la fira va ser tot un èxit.

Volem agrair la gran participació dels col·lectius del Directori que van protagonitzar una de les fires de benvinguda amb més presència associativa: concretament van participar-hi 14 col·lectius. Entre ells van venir els Centaures de l’Autònoma, la Colla Castellera Ganàpies de la UAB, Erasmus Student Network, Grups Bíblics Universitaris (GBU)Korean Club, Joventut Comunista de Catalunya, el Club de rol de la UAB, el Colectivo de estudios Lationamericanos de Barcelona (CELAB), UAB Quidditch Club, X-Wing & Magic, Societat Catalana de Nanociència i Nanotecnologia, l’Assemblea de VegansBooks UpAIESEC Bellaterra.

Gràcies a la seva presència i a la dels Serveis (Servei de Llengües, Observatori per a la Igualtat i Servei d’Activitat Física), els i les estudiants internacionals van tenir l’oportunitat de conèixer la diversitat del teixit associatiu de la UAB i de ser partícips d’activitats proposades pels mateixos col·lectius. Així doncs, va ser un molt bon inici de setmana seguit per la benvinguda institucional als estudiants internacionals que va tenir lloc a les 13.00 h a la Sala Cinema de la UAB.

 

Us deixem algunes fotografies del dia d’ahir, si voleu veure-les totes les trobareu al següent enllaç: International Welcome Days.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s