GBU recapta fons per la investigació del càncer infantil

Els membres que conformen el Grup Bíblic Universitari de la UAB, organitzen una jornada de venda de pastissos solidaris amb l’objectiu de recaptar fons per la investigació de càncer infantil de l’hospital de Barcelona.

GBU es tracta d’una associació universitària que estudia la Bíblia, pretén donar-la a conèixer i difondre les seves aplicacions pràctiques dia a dia. D’aquesta manera, organitzen conferències, activitats de conscienciació social, sortides, caps de setmana, tertúlies, entre altres activitats amb la finalitat de difondre el què diu la Bíblia.

Una vegada més han volgut adherir-se a una causa important i aportar el seu granet de sorra. El dia 15 de febrer han organitzat un esdeveniment per recaptar diners i destinar-los al compte bancari de l’hospital de Barcelona, coincidint amb el dia internacional del càncer infantil. Cada any a Espanya es diagnostiquen 1200 nous casos de càncer infantil, un 80% dels quals poden ser detectats i tractats a temps gràcies a la Investigació. El càncer infantil requereix fàrmacs i tractaments específics i per tant, cal seguir processos d’investigació adequats i especialitzats.

Apropa’t dijous a la Plaça Cívica de 12:00 a 16:00 h i col·labora amb la Investigació del Càncer Infantil comprant un tros de pastís! Durant la diada es vendran tot tipus de pastissos, xocolata i molts altres petits dolços preparats artesanalment pels propis membres de l’entitat. La teva ajuda pot significar un canvi molt gran!

Us hi esperem a tots i a totes!

 

Si voleu conèixer més informació sobre aquesta entitat podeu trobar-la a la seva web o Facebook.

 

Grup Bíblic Universitari

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s