Tot a punt per celebrar les International Welcome Days

La pròxima setmana del 12 al 17 de febrer de 2018 tindran lloc les International Students Welcome Days (IWD) del segon semestre del curs 2017/2018. Durant aquesta jornada de benvinguda als estudiants internacionals que acaben d’arribar al Campus, es tenen preparades una diversitat d’activitats, tallers i xerrades que els permetran conèixer el teixit associatiu de la UAB, així com els serveis dels quals podran disposar a la nostra universitat.

La setmana comença amb la Fira de Col·lectius i Serveis, on els col·lectius i els serveis de la Comunitat Universitària que hagin volgut participar en les IWD, disposaran d’una parada al pati davant del Cinema de la UAB, a la Plaça Cívica, per tal de poder presentar-se i donar-se a conèixer. Durant la resta de dies s’aniran desenvolupant activitats proposades pels mateixos col·lectius a més d’un dinar internacional en el qual es compartiran els menjars típics d’origen dels nous benvinguts.

És una manera de promoure i incentivar la participació de nous membres a la Comunitat Universitària de la UAB i, a la vegada, és una forma que tenen els col·lectius d’elDirectori de donar-se a conèixer, posar en valor la seva tasca a la UAB i donar visibilitat a les seves activitats.

 

Podeu consultar totes les activitats programades durant la setmana en el següent enllaç: Activitats IWD 2018.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s