Super Taller de l’Atelier

Ahir dia 7 de febrer, el col·lectiu Atelier va protagonitzar el taller de confecció de disfresses sota la temàtica “superherois”. El club de confecció de vestits, disfresses i manualitats va preparar aquest taller amb la finalitat de poder crear tot tipus de complements per aquest carnaval.

Des de les 10:00 del matí a les 18:00 de la tarda, la Sala de Benvinguda del Centre de Recursos situat a la Plaça Cívica es va convertir en tota una aula de confeccions, adaptant-se a l’activitat. Els membres de l’Atelier es van encarregar de portar tot el material necessari per poder crear els complements més originals i divertits per aquest carnaval. Des de teles de diferents colors, esprais, tisores, cola, màquines de cosir i bona música, entre d’altres.

Gràcies als coneixements i les tècniques que ensenyaven els membres de l’Atelier, van acabar sortint peces molt divertides, entre les quals van triomfar les capes de superherois. Des de la Unitat de Dinamització, vam trobar el taller tan interessant que no ens vam poder resistir en apuntar-nos-hi i crear la nostra capa personalitzada. Aquest carnaval no deixarem a ningú indiferent!

A continuació us deixem un recopilatori de les fotografies que es van fer durant el dia d’ahir.

Més endavant farem una nova exposició fotogràfica al Centre de Recursos per mostrar els resultats de les disfresses creades. Estigueu atents al blog i al facebook de la Unitat de Dinamització!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s