X-Wing participa en el regional celebrat a Bilbao

El passat cap de setmana, tres dels membres de X-Wing de la UAB van participar en el regional de X-Wing celebrat a Bilbao, obtenint molt bones posicions.

X-Wing és un col·lectiu del Directori que té com a finalitat crear espais de reunió per jugar, difondre i organitzar-se per participar en tornejos de X-Wing, el joc de taula estratègic ambientat en l’univers d’Star Wars. Aquest consisteix a recrear batalles entre naus espacials en miniatura en el qual hi ha dos equips: els Rebels i els Imperials. El joc es divideix en rondes, cadascuna d’elles amb quatre fases: planificació de l’estratègia, activació, combat i final de ronda.

Abans que els membres de X-Wing anessin al regional del País Basc, el cap de setmana anterior van celebrar un torneig a Barcelona, en el barri de Gràcia, on hi va haver aproximadament unes 140 persones. Van ser 6 rondes i dos van quedar en la posició vint-i-quatre i trenta-sis.

Després d’escalfar motors a Barcelona, van anar al regional de Bilbao on van participar unes 80 persones, entre les quals un dels membres de la UAB va quedar en quarta posició. Així doncs el nostre equip de X-wing es presenta amb força, fent visible la dedicació d’hores i la passió que tenen pel joc. Enhorabona!

 

Si voleu conèixer més sobre X-Wing de la UAB podeu posar-vos en contacte amb ells a través del seu correu electrònic: tr8t0r.squad@gmail.com

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s