Parlem de la (re)municipació de l’aigua a la Plaça Cívica

Ahir dia 30 de gener, l’Assemblea Ecologista i L’Hortet de l’Autònoma van organitzar una xerrada sobre la iniciativa ciutadana per la remunicipació de l’aigua a l’àrea de Barcelona amb la col·laboració d’Aigua és Vida.

Els dos col·lectius promotors d’aquesta iniciativa comparteixen un esperit enfocat a la transformació social. L’Assemblea Ecologista pretén informar i difondre una consciència ecologista a la nostra universitat per tal de millorar el nostre entorn, mentre que L’Hortet de l’Autònoma té l’objectiu d’aproximar el món agroecològic a la comunitat universitària i al conjunt de la societat.

La Xerrada desenvolupada per dos membres de la plataforma Aigua és Vida va tenir com a objectiu aproximar la iniciativa que defensa aconseguir una gestió pública i democràtica de l’aigua de Barcelona. Ambdós aposten per un model públic amb participació ciutadana per tal d’acabar amb la privatització de l’aigua i aconseguir que el conjunt de la societat pugui ser partícip en les decisions que es prenen sobre l’ús i desús de l’aigua utilitzada. Per tal d’aconseguir tirar endavant aquest projecte busquen recaptar 15.000 firmes de la ciutadania per després poder realitzar una multiconsulta a la població.

Degut a la importància que els dos col·lectius atribueixen a la causa, al llarg del segon semestres es té pensat repetir la xerrada i realitzar noves activitats per generar visibilitat a la iniciativa.

 

Estigueu atents a les xarxes socials de l’Assemblea Ecologista i de L’Hortet de L’Autònoma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s