Lo fantástico i el gènere Creepypasta

El col·lectiu “Visiones de Lo fantástico” és l’únic club de lectura de la UAB dedicat al fantàstic, l’horror i al terror, però també es submergeix en l’absurd, la ciència ficció i la fantasia.

Les seves lectures van de Poe a Iwasaki, de la novel·la clàssica al microrelat, passant per formes de la narrativa més actual, com el manga, l’anime, el còmic occidental, els creepypasta i els videojocs.

A més, no es limiten simplement a les presentacions de les lectures; entre les seves activitats estan el cinefòrum, els debats temàtics, les presentacions i fins i tot les excursions.

El passat dijous 18 de gener es va realitzar un d’aquests debats temàtics al centre de Recursos per a Col·lectius. La sessió dirigida per Guillermo Palacios va generar un interessant debat sobre la realitat i la ficció partint del gènere fantàstic Creepypasta, enfocat a l’experiència de la The SCP Foundation.

A continuació podeu veure el cartell que va donar visibilitat a l’esmentada trobada del club:

 

Durant aquest semestre s’esperen noves sessions i activitats igual d’interessants queaquesta. Si t’interessen aquests temes i sents curiositat, no dubtis en contactar amb ells!

Correu electrònic: clubvisionesdelofantastico@gmail.com

Facebook

 

LoFantástico

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s