Taller de Carnaval: Súper-Props

Vols lluir com mai aquest carnaval?

El col·lectiu Atelier de la UAB juntament amb la col·laboració de la Unitat de Dinamització Comunitària organitza un taller de confecció de disfresses sota la temàtica “SuperHerois“. El club de confecció de vestits, disfresses i manualitats ha preparat amb molta emoció i dedicació una activitat per a tothom qui vulgui crear o afegir accessoris a la seva disfressa de carnaval.

En el taller s’utilitzaran una gran diversitat de tècniques i materials, amb la finalitat de poder crear tot tipus de complements, des de capes de superherois a logotips per destacar i diferenciar la vostra disfressa. El material és a càrrec de l’organització, així que no heu de dur res, només les ganes de dissenyar-vos la vostra pròpia disfressa.

L’activitat es realitzarà al dia 7 de febrer al Centre de Recursos de la Plaça Cívica d’11 h a 18 h. La participació és limitada, aquesta estarà oberta a 12 persones les quals hauran de confirmar la seva assistència i presentar-se entre les 11 h i les 13 h.

 

Animeu-vos a participar!

Podeu descobrir-ne més al Facebook de l’Atelier de la UAB.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s