Exposició: fotografies guanyadores del concurs de El Musell

Ja tenim aquí l’exposició de les fotografies guanyadores que protagonitzen el calendari solidari de l’associació El Musell!

Durant el passat mes de setembre l’entitat que treballa en defensa dels animals va iniciar un concurs fotogràfic per posar cara i ulls al calendari de l’associació. La temàtica del concurs va ser “12 maneres de cuidar la teva mascota”, amb l’objectiu de conscienciar sobre les necessitats bàsiques que tenen els nostres petits companys. Així doncs, es van escollir 12 fotografies que representaven activitats quotidianes necessàries pel seu benestar, tals com l’alimentació, el descans o l’afecte i aquestes han estat repartides entre els 12 mesos del calendari. El concurs va ser tot un èxit, ja que es van presentar més de 100 fotografies.

Una vegada finalitzat el concurs s’ha iniciat una exposició al Centre de Recursos de la UAB, al costat de la Plaça Cívica, perquè tothom qui vulgui pugui veure les fotografies guanyadores.

Les exposicions fotogràfiques del Centre de Recursos per a Col·lectius tenen l’objectiu de donar visibilitat a la tasca diària dels col·lectius de la Universitat Autònoma de Barcelona, així com posar en valor la seva participació en la dinamització de la comunitat universitària.

Us animem a venir a veure-la! Pels qui no pugueu venir a la UAB, en el següent enllaç podeu veure un recull de totes les imatges guanyadores i de l’exposició.

 

Si voleu conèixer més informació sobre El Musell, podeu visitar el seu Facebook: Associació El Musell

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s