Convocatòria d’ajuts per a la participació estudiantil 2018

El dia 10 de gener es va obrir la convocatòria d’ajuts econòmics per a la participació de l’alumnat. Si ets una associació inscrita a elDirectori o bé formes part d’algun consell d’estudiants, pots sol·licitar l’ajut fins al dia 7 de febrer de 2018.

L’objectiu d’aquesta ajuda és donar suport i fomentar la participació de l’alumnat a la vida universitària. Els sol·licitants poden destinar aquests recursos tant a l’organització d’activitats com a la compra de material necessari per a la seva activitat habitual. La quantia total de la qual es parteix per repartir entre els sol·licitants és de 12.500€. Cada col·lectiu pot optar a rebre un màxim de 1500 € i el màxim que s’atorga per activitat és de 600 €.

Els membres interessats hauran d’omplir un formulari especificant el tipus d’activitat i presentar-lo al Registre de la UAB, a l’atenció del Vicerectorat d’Alumnat i d’Ocupabilitat durant el termini de la convocatòria. El formulari en qüestió el podeu descarregar a continuació: Formulari_ajuts_2018.

La comissió que valorarà cada sol·licitud està formada per la Vicerectora d’Alumnat i d’Ocupabilitat, dos tècnics de la Unitat de Dinamització Comunitària, l’estudiant representant d’elDirectori al CEUAB i dos col·lectius d’elDirectori.

 

Per a més informació podeu adreçar-vos al següent enllaç: Convocatòria 2018.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s