Comencem el nou curs 17/18!

Ja està a punt de començar el nou curs i, com en els últims anys, una de les primeres activitats que es duen a terme són els International Welcome Days, un programa d’activitats per a donar la benvinguda als estudiants incoming que la UAB rep durant el primer semestre del curs.

Abans de rebre la benvinguda institucional, els estudiants donen una volta per la tradicional Fira de Col·lectius IWD, i així poden veure la diversitat del teixit associatiu de la UAB i tota l’oferta d’activitats que hi ha la UAB. Així mateix, és una bona oportunitat per a obrir els col·lectius a nous membres i per a treballar la dimensió internacional de les vostres entitats.

Ja ho sabeu, el proper dia 12 de setembre a les 12h, tots els col·lectius d’elDirectori esteu convidats a participar de la Fira, només cal que ens escriviu a suport.participacio@uab.cat sol·licitant un espai, abans del dia 7 de setembre.

Us deixem un tastet d’imatges de la Fira del curs passat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s