S’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per a les associacions d’estudiants universitaris 2017/18 (AEU).

Ets una associació universitària? Busques subvencions per tal de desenvolupar la teva activitat? No busquis més, tens la teva oportunitat amb les subvencions AEU, la concessió de subvencions per a les associacions d’estudiants universitaris 2017/18.

L’objectiu d’aquestes ajudes és donar suport a les activitats que potenciïn la internacionalització de l’associacionisme juvenil en l’àmbit universitari així com les activitats científiques, formatives o socials organitzades per associacions d’estudiants universitaris de Catalunya.

Aquesta convocatòria, finançada per la Direcció General d’Universitats, compta amb un import global de 26.636,40 euros i està regida per la Resolució EMC/1359/2017. El termini de presentació de les sol·licituds comença el 18 de setembre i finalitza el 26 d’octubre de 2017. Un cop concedit l’ajut, l’associació ha de dur a terme l’activitat objecte de la subvenció durant el curs 2017-2018 com a màxim, fins al 7 de setembre de 2018. Finalment, les associacions beneficiàries hauran de justificar la realització efectiva de l’activitat subvencionada i acreditar-la abans del dia 30 de setembre de 2018.

Per més informació dirigiu-vos al web oficial de l’ajut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s