#lamoviola amb ESN

ESN són les sigles d’Erasmus Student Network, l’associació que té com a objectiu acollir els estudiants internacionals de la UAB. S’encarreguen, entre d’altres coses, de facilitar els tràmits, acollir-los a la ciutat de Barcelona i submergir-los tant en la ciutat com en la cultura catalana.

Com a associació, estan presents a més de 430 institucions d’ensenyament superior a 37 països diferents. Compten amb més de 13.500 membres actius que reben ajuda d’altres col·laboradors que s’encarreguen d’acompanyar els estudiants internacionals. Així, doncs, ESN està format per uns 29.000 joves que cada any ajuden prop de 180.000 estudiants internacionals.

Entre els seus objectius destaca la voluntat de crear un entorn educatiu flexible on hi hagi més mobilitat. A més, proporcionen una experiència intercultural a aquells estudiants que no poden passar un període a l’estranger, una experiència d’internacionalització a casa.

Per a més informació segui-los a Facebook, Twitter i Instagram, visiteu la seva pàgina web o contacteu amb ells a través del correu electrònic.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s